MESTAN RESTAURANT

MESTAN RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mestan Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:18 Het eten was koud, vlees was droog. Het was niet wat ik gewend ben van dit restaurant
26 jun 2022 om 20:04 Ik zou het makkelijk vinden als je extra saus in het menu er bij kan bestellen.
26 jun 2022 om 19:54 Om 17.03 besteld en om 19.23 uur bezorgd. Bezorger had een ongelukje gehad, maar het restaurant had niet de moeite genomen om contact met ons op te nemen! Hebben zelf meer dan 1 uur geprobeerd te bellen... eten was lauw en salade smaakt naar plastic.
24 jun 2022 om 0:12 Het was fantastisch en heerlijk authentiek Turks eten! Lekker warm bezorgd, enorme porties, knapperige frites, smakelijke salade, in een woord HARIKA en zeker voor herhaling vatbaar
19 jun 2022 om 22:11 Top
15 jun 2022 om 15:03 Voor het eerst besteld. Ik had de mixed grill met rijst. Het was echt heel lekker. Ik vond het jammer dat bepaalde vlees minder was, maar het was super. Helaas was mijn blikje Fernandez vergeten en was de restaurant niet bereikbaar om aan te geven
12 jun 2022 om 2:21 Er stond bezorg tijd 15 tot 20 min het duurde 1,5 uur en toen het er was zat alle friet vies aan elkaar gepakt en ik nam een hapje shoarma die had zooooo vieze smaak heb alles weg gegooid zo er g was het. Morgen thuisbezorgd bellen
12 jun 2022 om 0:55 Duurde een uur te lang, koud eten bezorgd.
7 jun 2022 om 19:29 Beste BBQ vlees dat ik ooit via TB heb gegeten
30 mei 2022 om 3:50 Laatste tijd komt mn bestelling altijd 20-30 min na de benoemde tijd. Shoarma was lekker, shoarma en kotelet schotel krijg je maar 1 kotelet jammer. Kreeg geen HAYDARI maar cacik, was erg teleurgesteld!!
29 mei 2022 om 15:54 Vreselijk, bestelling gedaan op zaterdag 28 mei. Het zou 20-30 minuten duren. Na 1.5 uur nog geen eten. Bezorger was erg vriendelijk, maar het eten niet te eten, meteen de prullenbak in. Nooit meer!
29 mei 2022 om 1:05 Was super lekker en snel